Så er der ikke mange dage til sidste tilmeldingsfrist til TREC-stævnet, og vi glæder os til at modtage en masse tilmeldinger på Go! eller mail

TREC er for ALLE!

Der er både klasser for dem der helst vil gå med hesten (PTV for håndhest), dem der kun vil ride forhindringsbane (PTV med eller uden trækker), dem der gerne vil have en hjælper med rundt eller er nye til TREC (T00 med eller uden trækker), dem der er seje og vil prøve selv (T0) og dem der er totalt badass (T1). Hvis man er i tvivl om hvilken klasse man passer bedst ind i, så sig endelig til, så hjælper Anna med at vurdere.   

 

 

 

 

 

Det bliver smadder sjovt!

Hestene elsker at blive udfordret med nye sjove forhindringer og en ridetur i terrænet, det er en fantastisk måde at styrke samarbejde og tillid mellem hest og rytter, og så er der lækre rosetter til alle!

 

 

 

Equipage

Da hver klasse tager lang tid er det ikke muligt at være flere om samme hest. Så hvis du gerne vil starte på en af Lines rideskoleheste, så skynd dig at skrive det til hende så den bliver reserveret til dig! 

 

 

Vi mangler desuden også nogle søde hjælpere til stævnet.

Hjælperne behøver ikke nødvendigvis at være hestekyndige eller at kende til TREC, de vil få instrukser i hvad de skal. Hjælpere modtager selvfølgelig forplejning til stævnet. Hvis en rytter medbringer en hjælper til stævnet bliver det billigere for rytteren at starte, så hiv gerne venner eller familie med!

 

 

Skriv ved tilmelding at du tager hjælper med, så får du penge tilbage på dagen

 

 

Tilmelding via DRF GO HER

Eller på mail til Anna Hvid